torstai 31. heinäkuuta 2014

Dick Smith 1922-2014, trailereita ja muuta

Tervehdys!
Tänään on tullut niin paljon leffauutisia, että on pakko listata niitä tänne (jottei Facebook-feedi täyty aivan totaalisesti!)

Ensiksi sen verran surullista asiaa, että Dick Smith (1922-2014) on kuollut 92 vuotiaana. Smith oli yksi johtavia maskeeraajia Hollywoodissa. Hän maskeerasi mm. elokuvat Kummisetä, Manaaja, Taksikuski, sekä Amadeus, josta hän voitti ainoan Oscarinsa. Kaksi vuotta sitten hänet palkittiin lisäksi kunnia-Oscarilla.

Kuva: Empire online. Smith maskeeraamassa Kummisetää.

Surullisten uutisten lisäksi on onneksi myös hyviä uutisia. Movie bussiness is alive and kickin'!

Disney julkaisi juuri trailerin uusimpaan, joulukuussa ensi-iltansa saavaan musikaaliin Into the Woods. Ohjaus on Rob Marshallin käsialaa (mm. Chicago ja Nine), ja näyttelijöinä mm. Meryl Streep, Emily Blunt ja Johnny Depp. Alunperin musikaali debytoi Broadwayllä vuonna 1987. Elokuvan traileri on nähtävissä alla:

Myös toinen traileri tuli tänään julki. Tove Janssonin juhlavuoden kunniaksi tänä vuonna julkaistaan hänen kolmanteen sarjakuvaansa pohjautuva elokuva Muumit Rivieralla. Animaatio näyttää hyvältä, vai mitä tuumitte? Lue jutun artikkeli ja katso traileri oheisesta linkistä Nyt-liitteeseen.

odottanut yhtä leffaa kuin kuuta nousevaa, ja se on Anton Corbijn ohjaama A Most Wanted Man. Elokuva perustuu John lé Carren saman nimiseen romaaniin (suomeksi Lainsuojaton). Pääosassa Philip Seymour Hoffman. Oheisessa klipissä hän ja Robin Wright.

Sekä tietysti Woody Allenin Magic in the Moonlight, starring Colin Firth ja Emma Stone.


                    Oh, and one last thing... (ennenkuin Episodi ehtii huomata tämän!):
                                             
                                             Mark Hamill vai Vesa-Matti Loiri?
Kuva: Empire online.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti