sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Voita lippu Helsingin Kirjamessuille!

Luit aivan oikein!

Kulttuurishokki -bloggaa Helsingin Kirjamessuilta tänä vuonna. Sen kunniaksi Kirjamessut ja minä tarjoamme blogini seuraajille mahdollisuuden voittaa yhden vapaalipun messuille (arvo 16 €).
Messut järjestetään 23.-26. tätä kuuta, eli kahden ja puolen viikon kuluttua. Samalla lipulla pääset osallistumaan myös Kirjamessujen yhteydessä järjestettäviin Musiikki-, ja Viini, ruoka & hyvä elämä -messuille. Lippu oikeuttaa osallistumaan yhtenä vapaavalintaisena päivänä (to, pe, la, su).

Miten osallistun?

Se on helppoa! Pistät minulle joko sähköpostiin jesse.raatikainen[at]wippies.fi tai Facebookiin vastauksen kysymykseen:

Mikä on suosikkikirjasi ja miksi?

Osallistua voit kahden viikon ajan. Voittaja valitaan sunnuntaina 19. päivä ja hänelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Vastaus ja perustelut tullaan julkistamaan blogissani.


Kirjamessut on huikea tapahtuma. Olen itse käynyt siellä joka vuosi, varmaan vuodesta 2009.

Tänä vuonnahan on ilmestynyt paljon hienoja uutuuskirjoja. Muutamia mainitakseni:
Jari Tervon uusin, Revontultentie (WSOY), on itsenäinen jatko-osa viime vuotiselle Esikoiselle.
Kauko Röyhkä saapuu messuille useiden uusien kirjojensa tiimoilta. Hän on työstänyt jatko-osan valtaisan suosion saaneelle Ville Haapasalo -elämäkertateokselle (jonka kuvituksista vastaa loistava valokuvataiteilija Juha Metso) Et muuten tätäkään usko - Villen 2000-luku Venäjällä (Docendo), sekä Arman Alizadista kertova Armanin maailma (Docendo). Hänen vaimonsa Olga Välimaa on toimittanut Röyhkän Facebook-päivityksistä kirjan Kauko Röyhkä (virallinen) (Like).
Mad- ja Docventuresin parivaljakko Riku Rantala ja Tunna Milonoff ovat kasanneet kokoon uuden Madventures maailmanselitys -teoksen (WSOY/Johnny Kniga).
Myös kahdelta näyttelijä-teatterijohtajalta on julkaistu muistelmateokset. Asko Sarkola - Naurun takana (WSOY), sekä Esko Roine (Like).
Mainiolta Roope Lipastilta on julkaistu jopa kaksi teosta, Halkaisukirvesmies: elämä ja vähäisemmät teot (Atena) ja Kunnon virkamies Virtanen (Karisto).
Esittelyjä kaipaamaton Jörn Donner on julkaissut rikosromaanin Poika ja isä (Otava).
Erkki Tuomiojan Siinä syntyy vielä rumihia - Poliittiset päiväkirjat 1991-1994 (Tammi). Tänä vuonna on julkaistu myös useita Tammen Keltaisen kirjaston -kirjoja, mm. Haruki Murakamin uutuus Värittömän miehen vaellusvuodet. Ikuisuusvuonon profeetat -kirjailija Kim Leine saapuu myös messuille!

Lisäksi paljon mielenkiintoisia keskustelutilaisuuksia ja haastatteluja. Kannattaa tsekata messuesitte painamalla tästä.
Mikäli onni ei suosi, lippuja voi myös toki ostaa. Itse suosittelen kokoaikalippua, mikä kustantaa opiskelijoilta, eläkeläisiltä ja varusmiehiltä 20 €, tai aikuiselta 30 €. Kopsasin yksilölippujen hinnaston tähän alle:

Aikuiset 16 €/hlö
Lapset (7-15 v.), eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat 10 €
Ryhmälippu (väh. 10 hlöä) 10 €/hlö
Perhelippu (max. 2 aikuista ja alle 16 v. lapset) 37 €

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.
Alle 12-vuotiaat vain aikuisen seurassa.

Ps. Ilokseni voin ilmoittaa, että pian blogissani on luettavissa myös kirjaesittelyjä. Stay tuned!

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Vilmos Kondorin Budabestin vakooja. Hänen kirjasarjansa vie hyvin toisen maailmansodan aikaiseen Budapesriin.
    keremia@yahoo.com

    VastaaPoista